K

Omdat iedereen een morgen verdient!

Kayleigh van Harselaar

( 16.00 - 17.00 uur | Lid van team: Mark & Kayleigh )

van totaal € 150 (41%)

Voor mama & oma!

In 2016 werd mama gediagnosticeerd met een hersentumor. De periode die volgde met de operatie was heftig voor het hele gezin. Zij is gelukkig hersteld, maar de impact van de ziekte en het herstel zijn groot. De controles en de angst zullen altijd blijven, al is het meer op de achtergrond. Het is nooit meer hetzelfde als voor kanker.

In 2020 kwamen we weer in contact met kanker. Oma werd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker in de schaamstreek. Een intensieve behandeling met veel bestralingen en een operatie volgde. Ook zij is gelukkig hersteld, maar wederom is voor haar en ons als gezin de nasleep heftig.

Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin wordt meegenomen in de angst en onzekerheid die hierbij komt kijken. Daarom dat wij op zaterdag 18 februari 2023 zullen schaatsen voor de mensen die kanker hebben of hebben gehad, maar ook voor de steunende omgeving van deze mensen. Hiermee steunen wij het Daniel den Hoed Fonds die wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt.

Omdat iedereen een morgen verdient!