Team opa Piet

Wij schaatsen voor onze allerliefste opa Piet

Gekozen door teamcaptain: 16.00 - 17.00 uur

van totaal € 700 (296%)

Onze super opa!


Wij, 6 kleinkinderen gaan schaatsen voor onze bijzondere super opa Piet! En wij overdrijven niet als we “super” zeggen. Net 78 jaar, maar altijd onderweg, familie en vrienden helpen, vorig jaar nog skiën in Frankrijk, tot een paar jaar terug nog een kustmarathon lopen (ja, de hele 42 km) en wekelijks vrijwilligerswerk doen. Samen met oma altijd bezige bijtjes. Onze super opa kan alleen niet meer doen wat hij altijd deed vanwege een uitgezaaide tumor in zijn rug. Het begon met pijn, toen terecht gekomen in het traject van onderzoeken, afwachten, gesprekken en behandelingen. Ook nu bleek opa speciaal te zijn, want na 6 maanden is nog steeds niet bekend waar de bron zit. Het houdt nog niet op, want opa heeft veel energie verloren. Gelukkig heeft hij onze super oma, altijd een liefdevolle familie om zich heen en natuurlijk zijn humor!


Wij moeten toekijken hoe onze opa steeds minder kan. Daarom gaan wij schaatsen. Ook om een klein beetje gevoel van machteloosheid op te vullen; die iedereen vast zal herkennen. Want kanker komt nog steeds veel te vaak voor. Voor al deze mensen moeten we blijven strijden. Met in gedachte alle mensen die deze ziekte niet hebben overleefd. Schaats je 8 februari niet mee, maar wil je ons wel helpen om kanker kansloos te maken? Steun dan Team Opa Piet of een ander team/deelnemer, of doe een algemene donatie. Ja, het is echt en zoals wij nu ook ervaren hebben, elke euro helpt!

Liefs, Aaron, Jacintha, Ruben, Iris, Teun en Merel

  • 16.00 - 17.00 uur
  • 17.15 - 18.15 uur
  • 18.45 - 19.45 uur
  • 20.00 - 21.00 uur

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25
11 Feb 2020 15:45
€ 25
8 Feb 2020 14:34
Voor opa Piet
€ 5
8 Feb 2020 5:41
€ 14
8 Feb 2020 3:59
2020 wat een geweldig bedrag hebben jullie met z’n 8-en bij elkaar weten te krijgen. We zijn enorm TROTS op de kleinkinderen met aanhang die dit initiatief hebben genomen om OPA PIET te ondersteunen in deze moeilijke tijd. GROTE KLASSE. PETJE AF. Lekker schaatsen en genieten van elkaar. LOVE U ALL